Alle categorieën
Over ons / Neem contact met ons op

Over ons / Neem contact met ons op

Enterprise Vision

Alle Cawolo-mensen hopen waterstof te gebruiken om van de wereld een betere plek te maken, het potentieel van hernieuwbare energie vrij te maken en wereldwijde decarbonisatie te realiseren

Op dit moment heeft het een hoogwaardige expositieruimte voor waterstofwetenschap en -technologie gebouwd, toegewijd aan het bouwen en ontwikkelen van een ecosysteem voor het delen van waterstofgezondheid, en actief leiding geven aan de transformatie van de wereldwijde waterstofindustrie.

Cawolo-team

Cawolo is een veelomvattende hightech onderneming die onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, productie en verkoop van waterstofproducten integreert. Cawolo heeft zijn eigen gepatenteerde kerntechnologie: waterstofproductietechnologie met ultrahoge concentratie waterstof-zuurstofscheiding. Op dit moment heeft het een hoogwaardige expositieruimte voor waterstofwetenschap en -technologie gebouwd, toegewijd aan het bouwen en ontwikkelen van een ecosysteem voor het delen van waterstofgezondheid, en actief leiding geven aan de transformatie van de wereldwijde waterstofindustrie.

Professionele teamleden

Hoofdingenieur-Hij Xiancheng

Hoofdingenieur-Hij Xiancheng

De algemeen directeur van het PEM Engineering Center, gericht op mechatronica, houdt zich al 28 jaar bezig met het ontwerpen van waterstofproductieapparatuur en besturingssystemen voor industriële elektrische automatisering. • Verantwoordelijk voor de vorming van het technische team van PEM. Leid het team in 2022 om de eerste industriële PEM-elektrolysator op megawattschaal in de provincie Guangdong te veroveren, en de prestaties zullen het toonaangevende niveau in de sector bereiken.

Chief Technology Officer-Renee Hou

Chief Technology Officer-Renee Hou

Dr. Hou studeerde af aan het Illinois Institute of Technology en studeerde onder de beroemde brandstofcelinstructeur. Na zijn afstuderen heeft Dr. Hou vele jaren gewerkt bij internationaal bekende brandstofcelpioniers en OEM's, en heeft hij een rijke ervaring opgebouwd in zowel technologische R&D als productontwikkeling. Ze was de technisch directeur van Ballard China, de technisch directeur van SPIC Hydrogen Energy Company, en de strategische planningsdirecteur voor waterstofenergie van het Great Wall Motor XEV-brandstofcelprojectteam. Voordat hij terugkeerde naar China, had Dr. Hou vele jaren ervaring in de sector bij Ballard Vancouver en AFCC Vancouver, evenals bij brandstofcelstartups in Silicon Valley.

Charman-Mr. Lin

Charman-Mr. Lin

Voorzitter van Guangdong Cawolo Hydrogen Technology Co. Ltd. Algemeen directeur van Guangdong Cawolo Health Technology Co. Ltd. Algemeen directeur van Guangdong Cawolo Equipment Co. Ltd. Plaatsvervangend algemeen directeur van Foshan Huayang Xinli Water Treatment Met unieke inzichten en gevoeligheid voor bedrijfsbeheer, dhr. Lin leidde het team 23 jaar lang op het gebied van de behandeling van geëlektrolyseerd water. Hij is de meester van Cawolo-projecten en de integratie van interne en externe middelen.

Guangdong Cawolo-waterstof

Guangdong Cawolo Hydrogen Technology Co., Ltd. werd opgericht in december 2021 en is de integratie van Guangdong Cawolo Health Technology Co., Ltd. en Foshan Cawolo Equipment Co., LTD. Het bedrijf is gevestigd in Foshan City, de provincie Guangdong, de demonstratiezone voor opkomende industrieën - Guangdong New Light Industry Base. Guangdong Cawolo Hydrogen Technology Co., Ltd. is een uitgebreide wetenschappelijke en technologische onderneming die onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, productie en verkoop van waterstofproducten integreert. Het zet zich in voor technologische innovatie van PEM-elektrolytische cellen en voor het realiseren van hoogwaardige, intelligente, groene, grootschalige en binnenlandse productie van PEM-geïntegreerd systeem voor de productie van elektrolytisch water en waterstof. Het bedrijfsteam heeft meer dan 20 jaar ervaring in de elektrolytische waterbehandelingsindustrie, met front-end industriële onderzoeks- en ontwikkelingstechnologie, de sterkte van het onderzoeks- en ontwikkelingstechnologieteam van het bedrijf, er zijn veel bekende experts en masterpersoneel in binnen- en buitenland. Apparatuur voor fabrieksinspectie is compleet, constructie van het kwaliteits- en milieusysteem is voltooid. Het bedrijf produceert voornamelijk R & D en produceert een volledig assortiment industriële PEM elektrolytische waterwaterstofproductieapparatuur, membraanelektrode, elektrolytische cel, waterstofgenerator, waterstofrijke waterbeker, waterstofrijke waterdispenser en andere producten, categorieën in de industriële, commerciële en thuis- en andere marktvelden op meerdere niveaus.

Guangdong Cawolo-waterstof
Abonnement

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

We willen van je horen